Grid star
eveniment

PROIECT PENTRU PRIMARIA CAPITALEI – Ilan Laufer anunta un prim obiectiv: “Voi implementa programul Start-up Bucuresti prin care voi aloca 10.000 de granturi nerambursabile in valoare de 50.000 euro / grant cu contributie 0 pentru IMM-urile si antreprenori

La nici 24 de ore de la anuntarea candidaturii pentru Primaria Capitalei, liderul Platformei Social Liberale, Ilan Laufer (foto), fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, dezvaluie primul obiectiv pe care il va implementa in calitate de primar al bucurestenilor.

Este vorba despre programul Start-up Bucuresti prin care omul de afaceri, Ilan Laufer, isi propune sa aloce 10.000 de granturi nerambursabile in valoare de 50.000 euro per grant, cu contributie zero pentru IMM-urile si antreprenorii bucuresteni.

Prezentam precizarile lui Ilan Laufer, publicate pe pagina sa de Facebook, marti, 21 iulie 2020:

In calitate de primar general al Capitalei voi initia si implementa programul Start-up Bucuresti prin care voi aloca 10.000 de granturi nerambursabile in valoare de 50.000 euro / grant cu contributie 0 pentru IMM-urile si antreprenorii bucuresteni.

Una dintre principalele mele prioritati, ca primar al Bucurestiului, va fi relansarea programului Start-up Nation, la nivel de Bucuresti, program care din pacate a fost ingropat de actuala guvernare PNL Orban - Cițu.

Start-up Nation, programul pe care l-am initiat si implementat in calitate de Ministru al Mediului de Afaceri, Comert si antreprenoriat, a fost cel mai de succes program guvernamental din istoria antreprenoriatului romanesc. Prin intermediul acestuia am acordat finantare nerambursabila pentru aprox. 20.000 de companii cu capital romanesc si am contribuit la crearea a peste 60.000 de noi locuri de munca in economia romaneasca. Din pacate, dupa plecarea mea de la minister au inceput si modificarile in rau pentru acest program, in editia 2018-2019 Bucurestiul a fost depunctat de fostul ministru, ceea ce a fost o nedreptate fata de antreprenorii si IMM-urile din Capitala.

In mandatul meu de primar general al Capitalei, voi initia si implementa programul Start-up Bucuresti prin care imi propun sa finantez 10.000 de companii din Bucuresti cu un grant nerambursabil de 50.000 euro pentru fiecare aplicant si contributie proprie 0%, asa cum a fost si in cadrul programului Start-up Nation. Conditiile pentru aplicanti vor fi similare primei editii Start-up Nation, singura obligatie pentru cei care doresc sa inceapa o afacere in Bucuresti fiind aceea de a crea si de a mentine doua locuri de munca pentru o perioada de 2 ani.

Va astept alaturi de mine la capitala, sa facem#CuratenieGenerala

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani