Grid star
eveniment

PROTECTIA MEDIULUI – Asociatia pentru Reciclare si Managementul Integrat al Deseurilor a inceput campania de educare a consumatorilor

Asociatia pentru Reciclare si Managementul Integrat al Deseurilor a demarat o campanie de educare si informare a consumatorilor in domeniul protectiei mediului.

Astfel, a fost semnat un protocol cu Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor in vederea informarii corecte a oamenilor cu privire la colectarea separata a deseurilor.

Iata comunicatul:

“Asociatie Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania a incheiat un Protocol cu Asociatia pentru Reciclare si Managementul Integrat al Deseurilor ce are ca obiect implementarea unei Campanii de educare si informare a consumatorilor in domeniul protectiei mediului –“Inchide!Stinge!Recicleaza! – Tu esti exemplu!” - din perspectiva informarii corecte a acestora cu privire la colectarea separata a deseurilor.

InfoCons - Asociatie Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.infocons.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Asociatia pentru Reciclare si Managementul Integrat al Deseurilor– ARMID este o organizatie neguvernamentala de Protectia mediului ce are drept scop educarea si informarea cetatenilor cu privire la beneficile colectarii separate in Romania.

Prin semnarea Protocolului, cele doua organizatii confirma o colaborare indelungata si se angajeaza institutional sa o dezvolte pe multiple planuri, in beneficiul consumatorilor din Romania”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani