Grid star
eveniment

PSD VREA SA SCOATA ROMANIA DIN CRIZA – Marcel Ciolacu anunta ca social-democratii vor merge la Cotroceni cu o propunere de premier

Romania este in criza politica de mai bine de o luna dupa ruptura dintre PNL si USR, iar pana in prezent liberalii condusi de Florin Citu nu au reusit sa gaseasca sprijin pentru formarea unui nou guvern. In aceste conditii, avand in vedere si criza sanitara, PSD este dispus sa-si asume guvernarea.

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a anuntat miercuri, 3 noiembrie 2021, ca partidul va merge la consultarile de la Cotroceni Cu Klaus Iohannis cu o propunere de premier.

Ciolacu a declarat ca toate crizele pandemice, economice si sociale sunt efectul aliantei de dreapta sustinuta de Klaus Iohannis. Acesta a mai precizat, de asemenea, ca Partidul Social Democrat nu va intra in negocieri sau in discutii sterile privind ministerele:

Iata declaratiile facute de Marcel Ciolacu:

"Ne aflam intr-o criza majora pandemica, negestionata, intr-o criza economica, intr-o criza sociala si intr-o criza politica declansata de PNL si USR. 

Toate crizele pandemice, economice si sociale sunt efectul acestei aliante de dreapta, sustinuta de Klaus Iohannis. Am vazut abordarea celor doua partide ieri, in sedintele lor, este o abordare aroganta si superficiala.

Ce va pot spune cu certitudine este ca Partidul Social Democrat nu va intra in negocieri sau in discutii sterile privind ministerele. Intai stabilim programul de guvernare, care sunt prioritatile si dupa aceea vom avea discutii in functie de specialistii fiecarui partid.

Ori facem o constructie pe principii si pe o anumita normalitate… sa nu credeti ca eu nu o sa cer mandat colegilor mei ca PSD sa mearga cu propunere de prim-ministru. Este exclus asa ceva!

PSD va merge la Cotroceni cu propunere de prim-ministru!”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani