Grid star
eveniment

RABLA PENTRU ELECTROCASNICE – A inceput etapa II. Ce produse pot fi achizitionate

Programul Rabla pentru Electrocasnice, etapa II, a inceput vineri, 4 iuni 2021.
Este vorba despre selectia voucherelor aferente categoriei din care fac parte televizoarele, laptopurile si tabletele (04 iunie-17 iunie).

Programul Rabla pentru Electrocasnice a inceput in 14 mai 2021.
Anul acesta, modalitatea de accesare a programului a fost revizuita, astfel incat persoanele fizice sa poata beneficia de oportunitatea de a se inscrie si de a obtine unul sau mai multe vouchere.
“Contul de utilizator” este un element de noutate al acestei editii a programului si permite atat selectia voucherelor, cat si urmarirea statusului acestora. Pentru eficientizarea procesului de selectie a voucherelor, editia de anul acesta se va desfasura etapizat. Astfel, etapele de desfasurare a programului sunt:

Etapele

Etapa I: Selectia voucherelor aferente categoriei din care fac parte masinile de spalat rufe/vase si frigiderele/congelatoarele (21 mai – 03 iunie);
Etapa II: Selectia voucherelor aferente categoriei din care fac parte televizoarele, laptopurile si tabletele (04 iunie-17 iunie);
Etapa III: Selectia voucherelor aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer conditionat, uscatoarele de rufe si aspiratoarele (18 iunie – 01 iulie).

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani