Grid star
companii

REDUCERI DE 25% LA TRENURILE ZAPEZII – Aproape 2 ore si jumatate dureaza pana ajungeti pe Valea Prahovei. Iata ofertele

Iubitorii sporturilor de iarna, dar nu numai, pot profita in perioada 10 ianuarie – 28 februarie 2022 de reduceri de 25% prin oferta “Trenurile Zapezii” disponibila la trenurile InterRegio CFR Calatori care circula spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane pentru schi.


“Trenurile Zapezii” reprezinta o alternativa rapida si verde la aglomeratia din trafic in special pe Valea Prahovei, datorita duratei scurte a calatoriei cu trenurile InterRegio CFR Calatori din Capitala.

Potrivit CFR Calatori, reducerile tarifare se acorda pentru toate trenurile prezentate aici, astfel:

-25% din tariful de transport, de luni pana joi, pentru calatoriile pe ruta directa, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinatie una din statiile de cale ferata: Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Brasov. Astfel, se evita aglomeratia din trafic de pe Valea Prahovei si se ajunge direct in statiuni, in mai putin de 2 ore si jumatate chiar si la Brasov daca se porneste din Bucuresti;

-25% din tariful de transport, de luni pana joi, pentru calatoriile pe ruta directa, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinatie una din statiile de cale ferata: Vatra Dornei, Vatra Dornei Bai hc.
Tariful de rezervare a locului (de 3,90 lei/loc) se plateste integral.
"De exemplu, pretul biletului cu aceasta oferta pe ruta Bucuresti – Predeal este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai putin fata de pretul intreg, pentru ruta Constanta – Brasov pretul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai putin fata de pretul intreg, iar pentru ruta Bucuresti Nord –Vatra Dornei pretul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai putin fata de tariful intreg", precizeaza CFR. 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani