Grid star
eveniment

REIZBUCNESTE RAZBOIUL IN PSD – Atac devastator din interiorul PSD impotriva lui Marcel Ciolacu: “Noul PRESedinte al PSD s-a facut PRES”

Dupa esecul imens de la motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD, care nici macar nu a mai fost votata din lipsa de cvorum (click aici pentru a citi), un atac devastator a fost lansat din interiorul PSD impotriva liderului PSD Marcel Ciolacu (foto).

Fostul ministru de Finante, senatorul PSD Eugen Teodorovici, acuza ca Marcel Ciolacu s-a facut pres in fata presedintelui Romaniei Klaus Iohannis si a premierului Ludovic Orban. Iar in acest context, Eugen Teodorovici avertizeaza membrii PSD ca partidul poate sa devina istorie daca se va continua in acelasi mod.

Iata comentariul senatorului PSD Eugen Teodorovici, facut luni, 31 august 2020, pe pagina sa de Facebook, imediat dupa esecul motiunii de cenzura:

Noul PRESedinte al PSD s-a facut 'PRES'

Dupa ce tocmai se cocotase cu 'avant muncitoresc' in functia de PRESedinte al PSDreformat, chiar calcand in picioare 'legea' fundamentala a partidului - Statutul PSD (dar pentru care vom astepta decizia instantei, cum este firesc!), lui Marcel Ciolacu i s-au inmuiat genunchii la primul examen politic al sau si al noii 'conduceri' a PSDreformat, insirata pe o intreaga pagina. Echipa de 'hartie' si-a aratat din start limita de incompetenta care cerea macar trecerea unei motiuni de cenzura impotriva celui mai toxic si josnic guvern si s-a facut 'PRES' in fata lui Iohannis & Orban.

NU au reusit nici macar sa convinga parlamentarii sa vina in sala! NU au reusit sa asigure cvorumul necesar! Bine ca au reusit sa-i aduca la 'congresul' in care au fost 'alesi'... Acolo au reusit pentru ca chiar si-au dorit.

Vechii 'lideri' interimari, Marcel Ciolacu si camaradul Paul Stanescu din echipa 'aleasa' in Congresul PSD, NU au mai fost in stare nici macar de un BLAT politic, asa cum a fost in februarie 2020, cu trecerea unei motiuni cu 261 de voturi, pentru ca, dupa cateva zile in martie, sa voteze, iar, EXACT acelasi guvern Orban.

'Onorabilul' PRESedinte social-democrat, supranumit si 'negociatorul' (apropo, si despre Orban se spune ca este un excelent negociator, dar macar, la el chiar se vede!) a trecut prin chinurile motiunii, de la avem foarte multe voturi, 'cel putin 250', avem suficiente voturi, mai avem sustinere… 'pe muchie', pana la umilinta lui 'fara cvorum'! Halal negociator.

PSD, trezeste-te, pana nu devii ISTORIE”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani