Grid star
eveniment

RELUAREA ALEGERILOR LA SECTORUL 1? - Cerere de ultima ora

Se va dispune oare reluarea alegerilor la Sectorul 1, acolo unde avem un urias scandal intre primii doi candidati, primarul in functie al PSD Dan Tudorache si USR-ista Clotilde Armand?

Astfel, dupa aparitia imaginilor care arata reprezentanti ai USR umbland in sacii cu buletine de vot (click aici pentru a citi), Dan Tudorache a explicat ca singura solutie pentru Sectorul 1 este reluarea alegerilor. Mai mult, Tudorache a precizat ca va cere anularea alegerilor la nivelul Capitalei.

Iata declaratia primarului Dan Tudorache, citat de stiripesurse.ro:

Ce renumarare? Hai, e bataie de joc. Da, reluarea alegerilor (e singura solutie). Ce sa ma renumar? Ce au facut ei afara? Reprezentantul meu nu stia, mi-a spus ca a vazut acele imagini aseara la TV. Pentru fiecare renumarare trebuie sa fie o decizie e biroului, nu exista o solicitare, deci reprezentatanti partidelor nu stiau.

Doar BEC poate decide repetarea alegerilor. Avand astfel de imagini, trebuia sa depui dovezi intr-un anumit termen, dar daca noi am descoperit acum ce s-a intamplat? O sa fac in cursul zilei de azi solicitare la BEC, sa ceara anularea alegerilor in Bucuresti. Daca la un sector s-a intamplat asa ceva, trebuie să se repete alegerile pentru ca e clar ca alegerile de la Primaria Capitalei au fost fraudate. Politia a inceput ancheta. Mi-au ridicat hardul. Vreau sa vad cine a dat ordin sa se acopere acele camere cu hartie, cine a dat ordin, intentionau sa fraudeze? Votul a fost viciat. Ati vazut cum au intrat in acea camera si au scos sacul de acolo. Nu aveau voie sa faca asta”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani