Grid star
eveniment

ROMANIA NORMALA – Gropi pe centura Bacaului dupa inaugurarea electorala facuta de Iohannis si Orban

Inaugurarea electorala a Centurii Bacaului facuta de Klaus Iohannis si Ludovic Orban cu cateva zile inainte de alegerile parlamentare, in speranta obtinerii de cat mai multe voturi pentru PNL, nu a ramas fara urmari.

Iar graba a stricat treaba!

Un sofer si-a crapat o janta si cauciucul dupa ce a trecut peste o groapa aparuta imediat dupa inaugurare, informeaza bacau.net.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anuntat ca “deteriorarile aparute au fost determinate de o eroare de fabricatie a unui rost de la podul de la km 3+150, partea dreapta”, si ca problema a fost remediata.

Deci, chiar CNAIR recunoaste ca a fost o eroare tehnica. Centura s-a inaugurat insa, Iohannis si Orban au facut campanie pentru PNL.

Si dupa, au aparut gropile!


foto: bacau.net

Precedentul de la metrou

La fel s-a intamplat si la inaugurarea metroului din Drumul Taberei, inaugurarea facuta inainte de alegerile locale. La care a participat Klaus Iohannis si Ludovic Orban.

Numai ca bucurestenii au aflat la cateva zile dupa ce presedintele a taiat panglica si a inaugurat cu mare tam – tam inainte de alegerile locale magistrala M5, ca metroul din Drumul Taberei nu era finalizat in proportie de 100%. Mai erau lucrari de facut, insa Orban si Iohannis n -au spus asta, lasand sa se inteleaga ca totul este facut ca la carte (click aici pentru a citi).

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani