Grid star
punguta cu doi bani

Schimba SRI si SIE bugetul lui Citu?

Fix in ziua in care Guvernul Citu trebuie sa adopte proiectul de buget pe anul 2021, vineri, 19 februarie 2021, va avea loc o sedinta extrem de importanta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, evident condusa de presedintele Klaus Iohannis. Tema este legata chiar de buget. Mai exact, se va discuta despre fondurile alocate serviciilor secrete.

Asa cum se stie, cu exceptia Serviciului de Protectie si Paza (SPP), bugetele SRI si SIE nu cresc in 2021. Dimpotriva, se inregistreaza anumite scaderi:

-Serviciul de Informatii Externe: credite bugetare de 394,933 milioane lei (minus 0,23%), credite de angajament de 432,933 milioane lei;

-Serviciul Roman de Informatii 2,708 miliarde lei (minus 0,46%), credite de angajament de 3,133 miliarde lei (plus 14,36%).

Or, nu este deloc exclus ca la varful SRI si SIE sa existe nemultumiri fata de sumele alocate de premierul Florin Citu. Tocmai de aceea, este posibil ca pe ultima suta de metri, dupa sedinta CSAT, sa asistam la ceva schimbari in proiectul de buget pe anul 2021, in sensul ca SRI si SIE sa primeasca mai multi bani. Vom vedea ce se va intampla.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani