Grid star
antreprenoriat

SEFUL ANAF, LA FOODINTELFORUM - Informatii despre cel mai important eveniment din agribusiness-ul romanesc

Seful ANAF, Lucian-Ovidiu Heius, participa joi, 25 mai 2023, la  FoodIntelForum, cel mai important eveniment din agribusiness-ul romanesc, acolo unde va vorbi despre strategia institutiei pe care o reprezinta pentru a aduce cat mai multi bani la buget.

Potrivit agrostandard.ro, Heius se va afla in fata sutelor de antreprenori, fermieri, reprezentanti ai mediului academic, precum si conducatori prezenti la evenimentul desfasurat la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Bucuresti.

Sponsori:

FoodIntelForum 2023: Smart Home Development (Sponsor Platinum), Profi (Sponsor Silver);

Parteneri: Biris Goran SPARL, Auchan , Mirdatod Ibanesti AgriCloud , GEI Consultanta Specializata, VBR Labs, Goodwill Consulting, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, Academia de Stiinte Agricole si Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisesti”, Academia de Studii Economice Bucuresti, HORA, ASPES.

Parteneri Media:

Food Biz, Agrostandard News, RomaniaFunctioneaza, Revista Economistul, Lumea Banilor, MONEY.ro.

Iata anuntul Food Intel Forum:

"Avalansa uriasa in Romania

Pe 24 si 25 mai in toata tara sunt multe conferinte economice si expozitii dedicate Foodbiz-ului, Agribusiness-ului romanesc si sudest european, chiar si celui din Ucraina !

Romania pare ca se misca bine daca judecam dupa miile de oameni de afaceri care se intalnesc timp de doua zile ca sa se dezvolte, sa faca business, profit imediat.

Noi, FoodIntelForum, editia a VI-a cu antreprenori mari din foodbiz, autoritati majore din agribusiness-ul romanesc, conducatori din SUA, Grecia, UK, Italia, fermieri mari, ziaristi mari, ne intalnim la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti.

Romania Agriculture Leadership Forum (RALF) (25- 26 mai 2023) - reuneste de 7 ani marii fermieri, producatori si procesatori romani dar si internationali la Bucuresti. Tema acestei editii este "Agri Cultura" si este dedicata pentru cei care agricultura este un stil de viata si nu o meserie.

Astazi in judetul Timis, are loc Ziua Campului Merpano unde sunt prezenti cei mai importanti producatori si furnizori de imputuri pentru agricultura. Ameropa, Azomures, Seefco, Timac Agro, Adama, BASF, Syngenta si multi altii fac business in vestul tarii unde vom ajunge si noi in toamna la TimisoaraFoodSummit.

Agriplanta RomAgroTec (25-28 mai 2023): o expozitie care se desfasoara pe un camp de 36 hectare, unde participanti pot gasi tehnica de calitate, masini si utilaje agricole, inputuri si ideii de business.

Sustinem evenimentele care discuta agribusiness-ul, productia alimentara, productia de bauturi, retail si HoReCa precum RALF, Ziua Campului Merpano si Agriplanta RomAgroTec. La FoodIntelForum dezbatem cele mai eficiente solutii la cele mai apasatoare probleme.

La FoodIntelForum, editia a VI-a, 24-25 mai 2023, toti participantii pot expune gratuit mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezinta, in functie de ordinea inscrierii si de spatiul disponibil!”.

 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani