Grid star
antreprenoriat

BANI PENTRU AGRICULTURA - Statul va deconta pana la 50% din cheltuielile cu energia electrica

Statul va deconta pana la 50% din cheltuielile cu energia electrica in sectorul imbunatatirilor funciare, dupa ce Guvernul a adoptat o hotarare ce modifica si completeaza Normele metodologice de aplicare a Legii imbunatatirilor funciare nr. 138/2004, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 1872/2005.

Potrivit ministerului Agriculturii, una din modificarile aduse de acest act normativ vizeaza stabilirea modalitatii de alocare si aprobare a cheltuielilor in cota de pana la 50%, aferente consumului de energie electrica necesar functionarii agregatelor sau a echipamentelor pentru irigatii.

Bugetul ministerului Agriculturii

Aceste cheltuieli se suporta de catre Agentia Nationala pentru Imbunatatiri Funciare, in limita sumelor alocate din bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale cu aceasta destinatie.
Totodata, prin acest act normativ se reglementeaza procedura privind decontarea cheltuielilor, in cota de pana la 50%, aferente consumului de energie electrica necesar functionarii agregatelor sau a echipamentelor pentru irigatii, pentru care se asigura apa pentru irigatii in baza contractelor multianuale/sezoniere.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani