Grid star
eveniment

SLUJBA DE INVIERE – Ministrul a facut anuntul. Iata cum se va desfasura

Ministrul de Interne Lucian Bode (foto) a declarat ca pentru cei care vor merge la slujba de Paste, circulatia pe timpul noptii este permisa in intervalul orar 22:00-5:00 dimineata, iar magazinele vor ramane deschise pana la ora 20:00 si in Vinerea Mare.
De asemenea, statiunile de pe litoral, respectiv statiunile montane vor fi deschise respectand toate regulile in vigoare, dar cu o capacitate de maxim 70% de cazare din tot ce inseamna capacitatea de cazare pe care ei o ofera:

“Sunt convins ca milioanele de credinciosi care vor participa la procesiunile religioase vor da dovada de echilibru, de simt civic crescut, intelegand ca inca traversam o perioada critica, comportamentul fiecaruia dintre noi fiind decisiv in lupta pentru stoparea acestei pandemii.
Spun inca o data in incheiere, in noaptea de 1 spre 2 mai, circulatia persoanelor este permisa doar pentru participantii la slujbele religioase. Subliniez acest lucru pentru a ruga toti cetatenii, care nu participa la slujba de Inviere, sa ramana acasa”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani