Grid star
punguta cu doi bani

Statul plateste datoriile ramase!

Vesti bune: statul va reincepe investitiile in industria cinematografica. Anuntul a fost facut de liderul PSD, Marcel Ciolacu, dupa intalnirea avuta cu cei mai puternici reprezentanti ai industriei de film din Romania.

Acesta a precizat si ca se vor plati toate sumele ramase restante si se vor "pompa” bani in acest domeniu pentru ca tara noastra sa revina in prim-plan. Ciolacu a acuzat intr-o postare pe facebook actiunile total "inoportune din trecut ale ministrilor USR care n-au avut de facut altceva la guvernare decat sa blocheze o sursa de imagine extraordinara pentru Romania”.

Iata anuntul lui Ciolacu:

"Am stabilit impreuna cu cei mai puternici reprezentanti ai industriei de film din Romania toate detaliile pentru repornirea schemei de ajutor de stat pentru sustinerea industriei cinematografice.

Vom plati toate sumele ramase restante in urma actiunilor total inoportune din trecut ale ministrilor USR, care n-au avut de facut altceva la guvernare decat sa blocheze o sursa de imagine extraordinara pentru Romania.

Toate tarile din jurul nostru au astfel de mecanisme prin care sa atraga producatorii de film de prestigiu. Este timpul ca si Romania sa revina in prim-plan si sa reinceapa sa investeasca in industria cinematografica”.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani