Grid star
eveniment

SUPERMAN-CITU, DESFIINTAT DE EX-MINISTRUL DE FINANTE PNL – Alexandru Nazare da cartile pe fata si recunoaste ca romanii sunt nemultumiti: "Cu Wow si cu fantastic o sa ne alerge lumea pe strada” (Video)

Fostul ministru de Finante Alexandru Nazare il desfiinteaza pe premierul Florin Citu si spune ca exista o tensiune sociala acumulata, exista nemultumiri ale romanilor si pe fondul exploziei facturilor, si in aceste conditii „auzim ca de fapt e Wow” (video de la minutul 12.37).

Potrivit lui Nazare, prezent in Olt la lansarea candidaturii lui Ludovic Orban pentru sefia PNL, "cu Wow si cu fantastic o sa ne alerge lumea pe strada".

Nazare s-a referit si la declaratia premierului dupa ce l-a remaniat pe ministrul Justitiei, Stelian Ion, iar USR-PLUS a anuntat ca pleaca de la guvernare:

"A spus ca suntem intr-un mic impas. Ma intreb cum o fi aratand un impas mai mare”.

Alexandru Nazare, si el dat afara din guvern de Florin Citu, l-a ironizat pe premier pentru ca s-a „pozat” in Superman, imaginea fiind postata pe contul de Instagram al premierului:

"Oamenii se plang, au griji, au probleme reale, si pe de alta parte premierul posteaza filmulete cu Superman. Cu Wow si cu fantastic o sa ne alerge lumea pe strada ”.

Iata declaratiile facute de Alexandru Nazare:

"A spus ca suntem intr-un mic impas. Ma intreb cum o fi aratand un impas mai mare? Fereasca Dumnezeu de un impas serios. Ma gandesc cum ar arata un impas serios, pentru ca costurile de finantare cresc, inflatia creste, exista ingrijorare legata de cursul de schimb, romanii sunt ingrijorati si trebuie sa le dam un raspuns cu privire la cresterea facturilor. Deci exista o tensiune sociala acumulata, exista nemultumiri, si pe acest fond auzim ca de fapt e Wow.
Ati vazut filmuletul cu Superman. Vedeti cam cat de mare e gradul de inadecvare. Oamenii se plang, au griji, au probleme reale, si pe de alta parte premierul posteaza filmulete cu Superman. Si noi, partidul, noi trebuie sa sustinem in fata celor care mergem care este situatia (…).

Cu WOW si cu fantastic nu o sa mergeti in campanie, cu WOW si cu fantastic o sa ne alerge lumea pe strada. PNL trebuie sa revina in zona de responsabilitate si echlibru, sa prezentam solutii la probleme, nu sa le ignoram, sa spunem ca totul e fantastic, cand nu este deloc fantastic”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani