Grid star
eveniment

SURPRIZA LA PRIMARIA CAPITALEI – Omul de afaceri Ilan Laufer, liderul Platformei Social Liberale, si-a anuntat candidatura: “M-am saturat de clasa politica actuala”

Devine tot mai interesanta lupta pentru Primaria Capitalei, unde favorita pentru obtinerea unui nou mandat este Gabriela Firea. O candidatura surpriza a fost anuntata in urma cu scurta vreme. Cea a omului de afaceri Ilan Laufer (foto).

Fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, in prezent lider al Platformei Social Liberale, Ilan Laufer si-a facut publice planurile pentru Primaria Capitalei luni, 20 iulie 2020, pe pagina sa de Facebook.

Iata anuntul lui Ilan Laufer:

Candidez la Primaria Generala a Capitalei, pentru ca m-am saturat de clasa politica actuala, de 30 de ani de minciuna, incompetenta, coruptie si vrajeala.

Vreau sa va ofer o alternativa reala, tanara, civilizata si cu viziune antreprenoriala care vrea si este pregatita sa schimbe transparent, impreuna cu voi, realitatea si clasa politica actuala.

Pana la varsta de 37 de ani, pe care o voi implini in curand, am realizat mai multe proiecte si am creat mai multe locuri de munca decat toti contracandidatii mei la un loc, in administratia publica, dar si in mediul privat!

In perioada in care am fost Ministru pentru Mediul de afaceri, comert si antreprenoriat am creat si implementat cel mai important si de succes proiect din istoria antreprenoriatului romanesc 'Start-Up Nation', proiect prin care am contribuit la crearea unei noi generatii de antreprenori in Romania.

Atat Romania, cat si Bucurestiul au nevoie de patrioti, de oameni care isi iubesc cu adevarat tara si sunt dispusi sa lupte pentru ea neconditionat.

In curand voi anunta viziunea mea pentru Bucuresti si lista completa de candidati PSL pentru toate cele 6 sectoare!

Va astept alaturi de mine la Capitala sa facem #CuratenieGenerala”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani