Grid star
eveniment

TIMISOARAFOODSUMMIT – Incepe prima editie, 23-25 noiembrie 2022

TimisoaraFoodSummit.ro are loc intre 23-25 noiembrie 2022, anunta foodbiz.ro. Intre timp, se anunta TransilvaniaFood.ro 3-4 noiembrie 2022.

Iata anuntul foodbiz:

"TimisoaraFoodSummit.ro ureaza mult succes participantilor TransilvaniaFood.ro 3-4 noiembrie 2022! Sa gasim impreuna solutii cat mai bune pentru agribusiness, productie alimentara, productie de bauturi, retail si HoReCa in Romania si Europa de Sud-Est!
In 2021, in urma discutiilor foarte eficiente de la TransilvaniaFoodSummit.ro impreuna cu Foodbiz, Agrostandard, Economistul, Lumea Banilor, in vreme de pandemie, am sprijinit printre altele ridicarea salariilor mai multor categorii de angajati printre care si pe cei ai ANPC!

Va asteptam alaturi de noi si la #TimisoaraFoodSummit si tinem pumnii stransi pentru succesul evenimentului de la Cluj si oricarui alt eveniment care promoveaza business-ul de calitate in aceasta parte de lume !
Fiat Cluj ne pereat mundus !

Mai sunt doar 6 de zile pana cand taxa de 295 euro + TVA va deveni 495 euro + TVA. Respecta banii, pentru ca toata lumea te asteapta la #TimisoaraFoodSummit.ro, editia I, 23-25 noiembrie 2022.
PROMOVEAZA-TI PRODUSELE GRATUIT la #TimisoaraFoodSummit editia I, 23-25 noiembrie 2022! Toti participantii pot expune GRATUIT mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezinta, in functie de ordinea inscrierii si de spatiul disponibil!”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani