Grid star
companii

TRANZACTIE APROBATA DE CONSILIUL CONCURENTEI – Societatea care a fost preluata

Consiliul Concurentei condus de Bogdan Chiritoiu (foto) a autorizat tranzactia prin care Electromontaj SA a preluat Hidroconstructia SA si societatile controlate de catre aceasta.

Electromontaj SA, parte a Grupului H4L, este o companie specializata in constructia si intretinerea liniilor de transport impreuna cu statiile electrice de conexiuni si de transformare pentru alimentarea cu energie electrica. Grupul H4L desfasoara activitati in diverse domenii, printre care dezvoltarea imobiliara, inchirieri, exploatare forestiera, producere si comercializare de energie electrica si gaze naturale.

Domeniul de activitate

Hidroconstructia are ca domeniu principal de activitate executia lucrarilor de constructii hidroenergetice si hidrotehnice la suprafata si in subteran, pe langa lucrarile cu specific hidroenergetic, executand lucrari civile si industriale, drumuri si poduri, lucrari edilitare, lucrari de imbunatatiri funciare, exploatari de cariere si balastiere, reparatii de utilaje, confectii metalice si prefabricate din beton armat. In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani