Grid star
companii

TRANZACTIE AUTORIZATA DE CONSILIUL CONCURENTEI – Societatea este listata pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti

Consiliul Concurentei condus de Bogdan Chiritoiu (foto) a autorizat tranzactiile prin care Bittnet Systems SA preia companiile 2Net Computer SRL si Top Tech SRL.

Bittnet Systems este activa, in special, in domeniul training-urilor si educatiei IT, iar, impreuna cu societatile din grupul sau, este prezenta si pe pietele componente servicii IT, hardware si software. Bittnet Systems este listata pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti din 2020.
2Net Computer SRL si Top Tech SRL sunt prezente pe piata IT, distribuind, in principal, echipamente si solutii IT (sisteme PC, produse software, etc).

Unda verde

"In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca cele doua operatiuni nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata din Romania sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal. Deciziile vor fi publicate pe site-ul autoritatii nationale de concurenta, dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential”, anunta Consiliul Concurentei.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani