Grid star
eveniment

TRANZACTIILE AUTORIZATE DE CONSILIUL CONCURENTEI – Chiritoiu a fost de acord. Companiile preluate

Consiliul Concurentei condus de Bogdan Chiritoiu (foto) a autorizat tranzactia prin care Morad Foods din Bucuresti, parte din Grupul Morad, intentioneaza sa preia compania Prefera Trading din judetul Alba.

Morad Food prelucreaza si conserva fructe si legume, detine o fabrica de conserve in Glina, judetul Ilfov si opereaza o fabrica la Topoloveni. Prefera Trading comercializeaza pateuri, mancaruri gatite, produse proaspete si smoothieuri din fructe sub marcile "Capricii si Delicii”, "Atelier Medias”, "Meniu De-a gata”, "De azi”, "Catinca”, "Zi de Zi” si "Rodna”.

"In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca operatiunea nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte a acesteia si nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal”, anunta Consiliul.

Ciment si beton

In 11 mai, Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Holcim (Romania) S.R.L. preia statia de betoane mobila din Floresti, judetul Cluj, care apartine Betonexpres S.R.L.

Holcim (Romania) se ocupa, in principal, cu fabricarea cimentului. Compania produce si comercializeaza ciment, betoane, agregate, lianti rutieri si filler de calcar.

Potrivit consiliului, Holcim (Romania) S.R.L. este societatea mama a grupului de companii Holcim Romania, specializat in producerea de materiale de constructii, care include si societatea Somaco Grup Prefabricate S.R.L. Betonexpres S.R.L. activeaza pe piata de fabricare a betonului si presteaza, de asemenea, servicii de transport beton prin flota de betoniere pe care o detine, precum si pompare beton cu autopompe sau pompe stationare.

 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani