Grid star
punguta cu doi bani

Umilinta pentru Biden in fata a sute de mii de oameni (Video)

Proaspatul presedinte al SUA, Joe Biden (foto), a incasat o umilinta de zile mari, in vazul a sute de mii de oameni. Iar lucrurile continua sa se agraveze.

Joi, 21 ianuarie 2021, taica Robinet (doar v-am spus ca-l cheama Joseph Robinette Biden cand v-am aratat cum si-a batut joc Iohannis de el – click aici pentru a citi) a ajuns de rasul curcilor pe Youtube, orice locuitor al globului putand sa vada dezgustul internautilor fata de cel ajuns presedinte in urma unui urias scandal de frauda electorala.

Astfel, videoclipul de pe Youtube ce prezinta juramantul de investitura a celor care vor alcatui Guvernul (Departamentul de Stat) a adunat de peste 4 ori si jumatate mai multe voturi negative (degete in jos) decat pozitive (degete in sus) – vezi facsimil. Astfel, la circa 5.600 de aprecieri, bietul Biden a strans un val de 26.000 de dezaprobari. Spunem: „bietul”, intrucat politicianul a reusit sa atinga o culme nebanuita a penibilului cand a intrat in incapere purtand masca, desi nu se vede nimeni prin preajma.

Daca ar fi sa ne luam dupa presa cuminte, care nu deranjeaza, Biden a obtinut 80 de milioane de voturi. Doar ca realitatea din spatiul virtual spune altceva. In limbajul navigatorilor pe internet, se spune despre un videoclip sau un articol ca “is getting ratio-ed” atunci cand are un numar mic de like-uri fata de un numar mult mai mare de dislike-uri. Iar videoclipurile de pe canalul oficial al Casei Albe isi primesc toate “ratia” de cand a fost numit Biden. Cu alte cuvinte, raportul dintre like-uri si dislike-uri inclina greu net in favoarea celor din urma, a internautilor care nu-l au la suflet. Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, ci puteti verifica singuri, luand la puricat filmarile postate aici, pe canalul de Youtube al Casei Albe.

Ironia face ca inca din aprilie 2020, New York Times (bastion al propagandei Partidului Democrat, din care face Biden) recunostea ca politicianul pierde teren pe Internet, dar se grabea sa bagatelizeze problema. Ei bine, realitatea li s-a intors in fata jurnalistilor de la New York Times, dovedind ca Joe Biden a fost ales presedinte printr-un proces electoral suspect, apoi investit intr-o ceremonie jalnica, fara participarea publicului si cu o atmosfera de inmormantare.

Ca sa nu mai lungim vorba, va lasam sa dati click aici ca sa va delectati cu devastatoarele comentarii de pe Youtube la adresa lui Joe Biden.

Spicuim dintre acestea:

Folositi motorul de cautare duckduckgo ca sa gasiti Raportul Navarro despre alegeri. Alegerile au fost furate. Google redirectioneaza spre articole de fake news [n. red: din presa centrala]”.

Sunt asa de mandru ca am avut ocazia sa vad primul presedinte al SUA din istorie cu Alzheimer. ISTORIC!”

Asta e copilul-minune care a castigat alegerile stand ascuns la subsol?”

Unde sunt cele 80 de milioane de fani ai lui Joe? Probabil ca cimitirele n-au conexiune la Internet”.

Discursul de adio al presedintelui Trump are mai multe like-uri decat 'cel mai popular om'”

Arata de parca joaca toti un rol...”

Pacat ca voturile false nu-ti pot aduce aprecieri (n.r. voturi favorabile pe Youtube) ca sa compenseze dezgustul oamenilor fata de tine”.

Cand apar valizele cu aprecieri suplimentare pe Youtube?”

https://www.youtube.com/watch?v=sRXE5XlWnt4

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani