Grid star
criptomonede

UN ALT GIGANT BANCAR BLOCHEAZA PLATILE CATRE BINANCE – Autoritatile de reglementare din Marea Britanie au declansat suspendarea canalelor de plata catre platforma cripto

Bancile din Marea Britanie continua sa blocheze platile catre platforma de exchange cripto Binance. O serie de persoane care s-au autodeclarat declarat clienti HSBC au raportat luni pe Twitter ca HSBC UK a suspendat platile cu cardul de credit catre Binance, gigantul bancar intrand astfel in randul celor care au taiat canalele de plata catre platforma.

Potrivit unui presupus anunt privind suspendarea serviciului, HSBC UK a luat decizia „din cauza ingrijorarilor cu privire la posibilele riscuri” pentru clientii sai.

Ne luam in serios datoria de creditor responsabil si dorim sa facem tot ce putem pentru a va proteja. Vom monitoriza in continuare situatia si va vom informa daca se schimba ceva ”, ar fi scris banca, potrivit unui anunt citat pe Twitter de utilizatorul Mr. Whale (foto 2).

Autoritatile din UK au formulat „ingrijorari” cu privire la statutul nereglementat al Binance

HSBC UK a citat un avertisment recent cu privire la Binance emis la sfarsitul lunii iunie de catre Autoritatea de Conduita Financiara din Marea Britanie (FCA), ridicand ingrijorari cu privire la statutul de reglementare al Binance in tara.

Acest lucru explica, de asemenea, unele dintre riscurile de a investi in active criptografice in cazul in care acest lucru nu merge bine”, a remarcat banca la acel moment

Reprezentantii Binance au declarat anterior pentru Cointelegraph ca avertismentul FCA s-a aplicat numai Binance Markets Limited, o entitate juridica separata de principala bursa globala care opereaza prin intermediul Binance.com.

Bitcoin a pierdut din nou „batalia” de a depasi pragul de 40.000 de dolari

Intamplator sau nu, in aceeasi zi Bitcoin a pierdut din nou „batalia” de a depasi pragul de 40.000 de dolari. Astfel, Datele de la Cointelegraph Markets Pro si TradingView au aratat ca rata de schimb BTC / USD atingea 37.960 dolari pe platforma Bitstamp la inceputul zilei de marti, 3 august.

Astfel, Bitcoin a scazut cu circa 5000 de dolari in cateva zile de la un maxim al lunii iulie de peste 42.500 dolari, inregistrat in ultima zi a lunii, pe fondul ingrijorarilor legate de miscarile de reglementare din Statele Unite in aceasta saptamana.

Asa cum a raportat Cointelegraph, analistii se asteptau deja la o corectie, pentru a crea un punct de minim de la care Bitcoin sa-si poata continua cresterea.

Daca coboram sub intervalul mediu si incepem sa inchidem pozitiile BTC mai jos de atat, atunci trebuie sa va pregatiti de unele dintre cele mai nefavorabile scenarii. Acestea sunt singurele mele doua red flags in acest moment”,scrie pe Twitter un trader, Pentoshi.

Analistii sustin ca intr-un interval de timp anual, in cicluri de patru ani, nivelul de „sprijin” pentru 2021 ramane la 29.000, avand in vedere comportamentul investitorilor dupa ultimul „halving”, in contextul evolutiei istorice a preturilor Bitcoin.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani