Grid star
punguta cu doi bani

USR + PSD = love. Dezvaluire privind frauda de la Sectorul 1 (Video)

* Vai, dar ce avem noi aici? Noul primar din Alba Iulia, Gabriel Plesa (foto), de la USR-Plus, a intrebat cetatenii pe propriul site – GabrielPlesa.ro – cu cine sa faca alianta in Consiliul Local: cu PNL sau cu PSD? Internautii au votat PNL, dar diferenta nu este foarte mare (37 de voturi – vezi facsimil). Nu vrem sa fim ironici; dimpotriva: remarcam placut surprinsi ca printre pluseristi exista si oameni rationali, care inteleg importanta colaborarii pentru binele comunitatii, nu doar fanatici care umbla-n gura cu placuta suedeza pentru PSD. Oricum: vrem sa-l vedem pe Plesa la lucru in calitate de edil.

* Daca v-ati fi gandit ca s-a incheiat scandalul privind frauda votului de la Sectorul 1, inseamna ca sunteti naivi. Nu mai devreme de marti, 6 septembrie 2020, Romania TV a dezvaluit ca la Biroul Electoral Sector 1 a fost gasit un sac in care se aflau rechizite, dar si buletine de vot stampilate pe PSD si ALDE. Da, ati citit bine. O femeie de serviciu a gasit sacul, iar primarul in functie Daniel Tudorache a declarat urmatoarele la Romania TV:

M-a sunat reprezentantul PSD si mi-a comunicat acest lucru. Politia va face verificari. Ma lasa fara cuvinte tot ce se intampla la BES 1. Nu mai am cuvinte, nu mai pot sa comentez. Nimeni nu a pus mana pe buletinele de vot. Femeile au intrat au vazut si au asteptat politia ca altfel o sa spuna cineva ca s-au pus voturile alea acolo. Nu. Sunt si camere acolo de luat vederi. Banuiesc ca o sa vedem imagini cand politia va ridica imaginile de pe acea camera. Nici nu vreau sa ma gandesc. Nici nu ma gandesc ce s-ar gasi in fiecare sac daca s-ar renumara voturile. Din cauza asta nu vor sa renumere pentru ca e jale ce e acolo. Jaf la drumul mare”.

Totusi, o intrebare ramane: credeti ca USR-ista Clotilde Armand va fi chiar atat de tupeista, incat chiar si in fata acestei dezvaluiri va insista ca ea a castigat alegerile?

* Ca sa incheiem intr-o nota relaxata, va aducem aminte ca inca exista Organizatia Mondiala a Sanatatii – Sovietul Suprem al pandemiei-pandaliei de COVID-19. Faza amuzanta este ca, in timp ce talibanii de la Bucuresti se intrec in reinchiderea localurilor si in bombardarea romanilor cu amenzi daca nu poarta masca, stapanii lor de la OMS fac ciocul mic cand vine vorba despre botnita. Daca nu ne credeti, dati un click mai jos. Clipul – incarcat pe Facebook la 24 septembrie 2020, dar care inca apare in cronologiile internautilor marti, 6 octombrie 2020, ca postare sponsorizata – ne recomanda sa ne spalam pe maini, sa pastram distanta si sa stranutam in cot, dar nu sufla o vorba despre masti. Mai, mai, mai... Pai, ce facem, Sica Mandolina? Ce facem, Wernere? Cum o potrivim, Arafate? Suntem noi mai catolici decat Papa?

https://www.facebook.com/WHOEurope/videos/880435632362413

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani