Grid star
eveniment

VACANTE IEFTINE PE LITORAL – Preturi cu 70% mai mici. Cazarea incepe de la 35 lei. Iata de cand intra in vigoare noile tarife. Lista hotelurilor

Litoralul se ieftineste cu pana la 70% de la 1 septembrie. O noapte de cazare incepe de la 35 lei pentru o persoana.

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) lanseaza editia de toamna a programului “Litoralul pentru toti”, prin care romanii se pot caza in hotelurile si pensiunile  clasificate din statiunile de la Marea Neagra cu preturi incepand de la 35 de lei pe noapte. Pachetele turistice sunt cu pana la 70% mai ieftine in comparatie cu tarifele din varf de sezon, majoritatea hotelurilor din acest program pastrand tarifele de anul trecut.

Programul se inchide pe 30 septembrie

Programul “Litoralul pentru toti” se deruleaza in perioada 1 – 30 septembrie 2023. Pana in prezent s-au inscris in program 51 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitia turistilor un numar de aproximativ 5.000 de locuri de cazare pe noapte.

FPTR estimeaza ca pana la inceperea efectiva a programului,  peste 100 de unitati vor intra in acest program, astfel incat peste 40.000 de turisti ar putea beneficia de tarife reduse pe litoral in luna septembrie. Locurile vor fi vandute direct de hoteluri,dar si prin agentiile de turism partenere si revanzatorii lor.

‘Pe baza rezervarilor facute pana in acest moment, estimam ca luna septembrie va fi una aglomerata pe litoralul romanesc. Interesul ridicat manifestat de turisti ii determina pe hotelieri sa mentina unitatile de cazare deschise pana la finalul lunii septembrie",  a declarat presedintele FPTR, Dragos Raducan.

Eforie Nord, cea mai accesibila

Cel mai ieftin pachet, fara masa, poate fi achizitionat la un hotel de 2 stele din statiunea Eforie Nord, daca se achizitioneaza un sejur de minim 5 nopti. In acest program s-au inscris hoteluri de 2 pana la 4 stele, tarifele propuse de hotelieri fiind pentru toate categoriile de turisti.

*Vedeti aici hotelurile inscrise in program

 

 

 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani