Grid star
antreprenoriat

VASCAR SE EXTINDE IN TOATA TARA – 1 milion euro pentru cea mai recenta linie de semipreparate intitulata “Moldova in bucate”

Vascar (producator autohton de produse din carne si conserve) a investit 1 milion euro in “Moldova in bucate”, cea mai noua linie de semipreparate.

Noua gama “Moldova in bucate”, inseamna: chiftele din carne de porc, parjoale moldovenesti, perisoare din carne de porc, mici porc si vita si carne tocata porc si vita.

Consumatorii isi pot procura produsele preferate din reteaua de hypermarketuri Carrefour prezenta in toata tara. Aici pot gasi chiftelele din carne de porc, parjoalele moldovenesti si perisoarele din carne de porc, toate sub bagheta magica a liniei nou lansate “Moldova in Bucate.”

Totodata, gama completa de produse semipreparate este gazduita de magazinele Vascar, situate in regiunea Moldovei.

In acelasi context, in plina pandemie, vanzarile la conserve in 2020, au reprezentat cu 300% mai mult spre deosebire de perioada similara a anului 2019.

Vlad Ciuburciu, Director General Vascar, a declarat:

“Stim cat de important este timpul pentru fiecare din noi si am cautat sa oferim o gama de semipreparate care sa necesite un timp redus de pregatire. Sunt produse de calitate superioara, unice pe piata din Romania, in care credem si pentru care am investit sume importante in retehnologizarea fabricii din Vaslui si in infrastructura. Au fost zile cand la ora deschiderii magazinului, clientii asteptau sa cumpere conserve... si nu 1 - 2 bucati, ci 10-20 de conserve deodata”.

*Cititi aici mai multe detalii

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani