Grid star
antreprenoriat

CEL MAI BINE PLATIT JOB AL SAPTAMANII IN ROMANIA: 5.000 EURO – Iata in ce domeniu

Cel mai bine platit job al saptamanii trecute este cel de manager general pentru filiala din Romania a unei companii multinationale specializate in credite personale, oferta fiind de 5.000 euro.

Iar cel mai interesant job al saptamanii este cel de creator de continut pentru o companie din Marea Britanie ce isi extinde serviciile si in Romania. Job-ul este remote si presupune coordonarea unei echipe de creatie si livrarea de continut text si video. Salariul: intre 1.400 si 1.800 de euro pe luna, arata platforma Bestjobs.ro intr-o analiza pentru Ora de Profit.ro de la Prima TV.

Topul salariilor

In topul salariilor in functie de domeniu, pe primul loc se afla un post de director tehnic mentenanta in cadrul unei companii din Prahova, din domeniul petrolului si gazelor, salariul fiind intre 2.000 si 3.000 de euro. Pe locul 2 un contabil senior intr-o companie din Oradea din domeniul industrial, cu un salariu de 1.800 – 2.000 de euro. Iar pe 3, un reprezentant asistenta clienti intr-o institutie financiara din Bucuresti. Salariul este cuprins intre 1.500 si 2.000 de euro pe luna.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani