Grid star
antreprenoriat

LITORALUL PENTRU TOTI – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) lanseaza de la 1 septembrie a 37 - a editie. Pretul minim este de 45 de lei pe noapte

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) da startul programului “Litoralul pentru Toti”, incepand cu 1 septembrie. Pretul cel mai scazut este de 45 de lei pe noapte.

Programul se afla la editia cu numarul 37, si inca se bucura de un real succes, dupa 18 ani de la lansare.

“Litoralul pentru Toti” se adreseaza tuturor turistilor care doresc sa viziteze litoralul romanesc in perioada 1 – 30 septembrie 2020. Avantajul este ca beneficiaza de tarife reduse cu pana la 65% fata de cele din varf de sezon, potrivit unui comunicat emis de FPTR.

Un alt avantaj care a fost mentinut si anul acesta este acela ca sejururile se pot achita inclusiv cu tichetele de vacanta.

Potrivit reprezentantilor FPTR, pana la acest moment, in cadrul programului au fost inscrise 49 de hoteluri. Concret, acestea pun la dispozitia turistilor un numar de aproximativ 3.600 de locuri pe noapte (click aici pentru a citi ofertele).

Dragos Raducan, Prim-Vicepresedinte Executiv FPTR, a declarat:

“Ne aflam intr-un an deosebit de greu pentru turismul romanesc, acest sector de activitate fiind cel mai afectat in urma aparitiei pandemiei de SARS-CoV-2 in tara noastra. A trebuit sa facem fata nenumaratelor provocari si schimbari, deloc usoare, pe care aparitia noului coronavirus le-a impus, fiecare operator din turism facand eforturi deosebite pentru ca toti turistii sa se simta in siguranta si sa se bucure cu adevarat de vacanta, in pofida restrictiilor. Astfel, la sfarsitul unui sezon dificil, consideram ca avem obligatia de a face toate eforturile pentru a prelungi sezonul estival, oferind turistilor oportunitatea sa petreaca un sejur la malul Marii Negre.”

*Cititi aici comunicatul integral emis de FPTR

*Cititi aici lista hotelurilor inscrise in program

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani