Grid star
antreprenoriat

DISTRUGEREA FIRMELOR ROMANESTI – Totul pentru mall-uri. Scandalos: o propunere facuta in sprijinul firmelor romanesti a fost aruncata la gunoi: “Inca un pas spre falimentarea firmelor romanesti”

Aflate deja in pragul dezastrului, firmele romanesti au primit inca o lovitura. Caci mai importante sunt mall-urile.

O situatie revoltatoare din punctul nostru de vedere s-a petrecut luni, 23 noiembrie 2020, in Camera Deputatilor. O masura menita sa ajute firmele romanesti a fost pur si simplu aruncata la gunoi, fiind respinsa de catre majoritatea PNL-USR. Mai exact, eun amendament al senatorului PSD Daniel Zamfir (foto) care dadea dreptul chiriasilor din mall-uri sa isi renegocieze contractele invocand forta majora cauzata de pandemia de covid a fost refuzat la adoptare.

Mall-urile au fost deja ajutate de Guvern, firmele romanesti, ingropate. Asta-i politica PNL-USR! - senatorul Daniel Zamfir

Ingroparea firmelor romanesti

Situatia a fost dezvaluita chiar de catre autorul amendamentului. Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, senatorul Daniel Zamfir acuza ca ceea ce s-a intamplat in Camera Deputatilor nu reprezinta altceva decat un nou pas spre falimentarea firmelor romanesti.

Iata postarea senatorului PSD Daniel Zamfir:

Inca un pas spre falimentarea firmelor romanesti

Ieri, in Comisia de Industrii de la Camera Deputatiilor, majoritatea USR-PNL-UDMR-Minoritati au respins amendamentul meu prin care dadeam dreptul chiriasilor din mall-uri - majoritatea firme romanesti - sa-si poata renegocia contractele cu mall-urile, invocand forta majora evidenta datorata pandemiei globale.

Mall-urile zic ca starea de urgenta si pandemia nu sunt situatii de forta majora. USR si PNL, bineinteles, le tin partea.

Mall-urile au fost deja ajutate de Guvern, firmele romanesti, ingropate. Asta-i politica PNL-USR!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani