Grid star
antreprenoriat

BURGER KING SE EXTINDE IN CAPITALA – Al patrulea restaurant

Burger King se extinde in Capitala. Al patrulea restaurant al companiei isi deschide portile in Promenada Mall. Mai exact, in zona de nord a capitalei, acoperind astfel cele mai importante zone din Bucuresti.

Noua locatie va functiona in incinta Promenada Mall, zona food court, asigurand si respectand toate masurile impuse de autoritati. Acestea constau in:

- recipiente cu dezinfectant in toate punctele - cheie din restaurant;

- echiparea angajatilor cu masti si manusi.

Totodata, compania va asigura locurile de munca pentru circa 30 de oameni, ce vor deservi clientii brandului.

Altfel, afirmam ca Burger King se extinde in Capitala, avand in vedere ca in urma cu doar cateva luni, tot in Bucuresti, la Piata Universitatii, a mai fost deschis un restaurant.

Alan Laughlin, Presedinte Burger King AmRest, a declarat:

“Deschiderea noului restaurant Burger King in Promenada Mall este doar o parte a strategiei noastre pe termen lung si sustine promisiunea noastra de a investi pe piata din Romania. Continuam si ne pastram planul, iar acum inauguram cel de-al patrulea restaurant din Bucuresti, de data aceasta in zona de nord. Cu aceasta noua deschidere, am putut crea noi locuri de munca, chiar si in aceste vremuri speciale prin care trecem si suntem bucurosi ca am descoperit oameni responsabili, dornici de a face parte din echipa Burger King.”

* Cititi aici mai multe detalii

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani