Grid star
eveniment

VESTE BUNA PENTRU VIITORII FUNCTIONARI PUBLICI – ANFP transparentizeaza concursurile

Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) le-a adus marti, 2 martie 2021, o veste buna tututor celor care intentioneaza sa dea examene pentru intrarea in breasla. De asemenea, sunt vizati si functionarii publici care urmaresc sa se inscrie la concursuri de promovare.

Mai precis, incepand de luni, 1 martie 2021, autoritatile si institutiile publice vor cuprinde in instiintarile privind organizarea concursurilor, inaintate ANFP, si bibliografia si tematica aferente fiecarui concurs.

Pentru a veni in sprijinul compartimentelor de resurse umane, Agentia a elaborat Formularul „Instiintare organizare concurs”, care poate fi descarcat de pe site-ul ANFP, sectiunea Colaborari institutionale.

Astfel, in scurt timp, concursurile organizate de catre autoritatile si institutiile publice, postate pe pagina web a Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, www.anfp.gov.ro, vor contine toate informatiile necesare participarii celor interesati. Mai exact, vor fi adaugate sectiunile bibliografie si tematica, care pana acum erau disponibile doar pe pagina institutiei care organiza concursul.

Presedintele ANFP, Liviu Malureanu, a declarat:

Concursurile trebuie sa devina mai accesibile, cu respectarea principiilor transparentei si egalitatii de sanse. Dorim sa promovam o competitie cat mai mare pentru functiile publice, in urma careia cele mai competente persoane sa devina functionari publici”.

In scopul asigurarii unei vizibilitati maxime tuturor concursurilor, ANFP va crea o pagina dedicata pe Facebook, Concursuri institutii publice. ANFP, unde vor fi publicate informatii actualizate zilnic.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani