Grid star
eveniment

13 MILIOANE DE EURO DE LA STAT PENTRU CONSTRUCTIA SI REABILITAREA A 5 DEPOZITE – Ministrul USR-PLUS anunta ca incepe reforma

13 milioane de euro de la stat pentru constructia/reabilitarea a trei depozite si transformarea a doua unitati militare in depozite de stocare. Este mult, este putin?

Anuntul a fost facut chiar de catre ministrul Fondurilor Europene Cristian Ghinea pe facebook, insa stirea a trecut neobservata in scandalul care zdruncina coalitia de dreapta (click aici pentru a citi).

Hotararea, adoptata de guvern

Concret, este vorba despre Hotararea adoptata de guvern privind Strategia de recuperare a creantelor provenite din infractiuni.

Ministrul Fondurilor Europene anunta ca Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) „va primi finantare de 13 milioane euro pentru 5 depozite de stocare a bunurilor confiscate”. Bani din PNRR".

Iata anuntul lui Cristian Ghinea:

"Stiati ca statul roman plateste chirie pentru depozite unde tine (putinele) bunuri confiscate?
Avansam pe PNRR inclusiv pe zona de reforme, spre exemplu, Reforma privind intensificarea luptei impotriva coruptiei.
Am adoptat in Guvern Strategia de recuperare a creantelor provenite din infractiuni, parte a acestei reforme, iar ministrul Justitiei, Stelian Ion, a explicat pe larg de ce este importanta.
Una dintre cele mai mari probleme ale Romaniei este recuperarea prejudiciilor din marile dosare de coruptie.
Reforma merge mana in mana cu investitiile, precum in intregul PNRR. Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) va primi finantare de 13 milioane euro pentru 5 depozite de stocare a bunurilor confiscate: constructie/reabilitare a trei depozite si transformarea a doua unitati militare in depozite de stocare pentru ANABI”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani