Grid star
eveniment

CONTRACTE DE PESTE 1 MILIARD LEI – Ministrul Dezvoltarii a semnat pentru programul Anghel Saligny

Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila, a semnat  contracte de peste 1 miliard de lei prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny”.

Potrivit ministerului Dezvoltarii, necesitatea acestui program este evidenta, lucru demonstrat si de numarul mare de cereri depuse de autoritatile locale. 27% dintre unitatile administrativ-teritoriale din Romania nu au acces la o retea de apa, 57% nu beneficiaza de canalizare, 70% dintre localitati nu au acces la retelele de gaze naturale, iar 57% dintre drumurile judetene nu sunt modernizate. Programul National de Investitii Anghel Saligny a fost conceput pentru a rezolva aceste probleme

Iata anuntul minstrului Dezvoltarii:

Pana in prezent, am semnat 98 de contracte, in valoare totala de 1.072.635.106,82 lei, pentru proiectele care au primit finantare in cadrul Programului National de Investitii Anghel Saligny” – a anuntat ministrul dezvoltarii, Cseke Attila.
”Necesitatea acestui program este evidenta, lucru demonstrat si de numarul mare de cereri depuse de autoritatile locale. 27% dintre unitatile administrativ-teritoriale din Romania nu au acces la o retea de apa, 57% nu beneficiaza de canalizare, 70% dintre localitati nu au acces la retelele de gaze naturale, iar 57% dintre drumurile judetene nu sunt modernizate. Programul National de Investitii Anghel Saligny a fost conceput pentru a rezolva aceste probleme”, a subliniat ministrul.
Cseke Attila a amintit si ca, la finalul saptamanii trecute, MDLPA a decontat si primele facturi, de peste 58 de milioane de lei, pentru obiective de investitii finantate prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani