Grid star
eveniment

DECONTAREA CHELTUIELILOR DEMNITARILOR – Proiectul de lege, in dezbtere publica. Plafonul maxim prevazut de Guvern (Document)

Proiectul pentru stabilirea plafonului maxim al cheltuielilor privind locuinta de serviciu, cheltuielilor de cazare si deplasare a prefectilor si subprefectilor, aferente anului 2023, a fost pus in dezbatere publica.

Potrivit documentului, in 2023, pentru fiecare functie de prefect, respectiv de subprefect, plafonul maxim privind cheltuielile pentru locuinta de serviciu, cheltuielile pentru cazare si cheltuielile pentru deplasarea dus-intors intre municipiul in care are sediul institutia prefectului si localitatea in care isi au domiciliul prefectul si subprefectul este de 18.000 lei, respectiv 1.500 lei lunar.

Procedura privind decontarea

In situatia in care chiria este stabilita in contractul de inchiriere la un nivel superior plafonului maxim, suma decontata nu va depasi aceasta valoare.

In situatia in care chiria este stabilita in contractul de inchiriere in valuta, decontarea se va efectua in lei, la cursul valutar comunicat de Banca Nationala a Romaniei, valabil la data stipulata in contractul de inchiriere pentru plata chiriei, iar in lipsa acestei mentiuni, la data de 15 a lunii respective, fara a se depasi valoarea lunara a plafonului maxim.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani