Grid star
eveniment

3.000 LEI PENTRU REFACEREA DANTURII – Suma se deconteaza de catre stat. Proiectul va fi supus marti la vot

Bani de la stat pentru refacerea danturii. Beneficiarii: varstnicii cu venituri mici. Asta prevede un proiect al Consiliului Judetean Ilfov care va fi dezbatut si supus la vot marti, 30 ianuarie 2023.

Anuntul a fost facut pe facebook de presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma. Initiativa are ca rol oferirea de ajutor financiar pentru ca varstnicii cu venituri mici sa isi repare dantura, sa isi puna proteze ori implanturi:

“Sunt multi batrani care fac imprumuturi la banca sa isi puna proteza ori lucrare. Sau, si mai rau, stau fara dinti in gura si se chinuie sa manance”.

Iata anuntul facut de presedintele CJ Ilfov:

Am initiat un proiect extrem de important. O premiera in Romania. Vreau sa ajut varstnicii cu venituri mici sa isi repare dantura, sa isi puna proteze ori implanturi.
Am gandit un proiect numit 'Ilfov zambeste'. Mai exact, Consiliul Judetean Ilfov ar urma sa deconteze varstnicilor suma de 3.000 de lei din suma totala cheltuita pentru refacerea danturii. Sunt multi batrani care fac imprumuturi la banca sa isi puna proteza ori lucrare. Sau, si mai rau, stau fara dinti in gura si se chinuie sa manance.
Am lucrat intens la acest proiect impreuna cu colegii mei. Am facut un grup de lucru la Consiliul Judetean Ilfov, format din consilieri personali, juristi, economisti si colegi de la Biroul de Asistenta Sociala. Maine, intram in sedinta de consiliu cu proiectul, il supunem dezbaterii si votului. Apoi, revenim cu detalii. Sper ca toti colegii mei sa fie de acord cu acest proiect si, impreuna, sa ajutam cat mai multi ilfoveni sa isi recapete zambetul si demnitatea.
Am mai spus-o, sanatatea e cea mai importanta. In lipsa ei, nimic nu mai conteaza. Iar eu imi doresc in Ilfov o comunitate sanatoasa. Imi doresc sa stam cat mai mult timp la masa alaturi de bunicii nostri, sa mancam alaturi de ei, sa-i vedem fericiti, nu indurerati”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani