Grid star
eveniment

590 BLOCURI SI UN SPITAL, FARA APA CALDA – Bucuresti, capitala europeana. Se intampla in orasul condus de Nicusor Dan. Spalatul la lighean tine pana in 3 iulie

Vesti proaste din Bucurestiul condus de Nicusor Dan (foto). 590 de blocuri, dar si Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare ramana fara apa calda pana in 3 iulie. Bucurestenii s-au obisnuit insa cu spalatul la lighean de cand Nicusor Dan a ajuns primar. Noroc ca acum este vara, insa apa calda a fost data "in urmarire generala” si iarna.

Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti (CMTEB) S.A. a anuntat ca incepand din 14 iunie reprezentantii companiei Acvatot Srl vor executa lucrari de prima urgenta pentru inlocuirea conductelor de tur si de retur cu diametrul de 1100 mm din Magistrala Berceni. Lucrarile, despre care se sustine ca sunt esentiale pentru functionarea sistemului de termoficare in sezonul viitor de incalzire, vor fi efectuate la intersectia strazilor Turnu Magurele si Democratiei si impun oprirea furnizarii apei calde pentru un numar de aproximativ 590 de blocuri si Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare, pana in 3 iulie 2022.

Explicatii tehnice

Potrivit Termoenergetica, lucrarea presupune inlocuirea a aproximativ 50 de metri de conducta (tur si retur) cu diametrul de 1100 mm. Cu aceasta ocazie va fi efectuata si inlocuirea punctului fix, prin montarea unor elemente de constructie metalica, pentru a mentine siguranta in exploatare din punctul de vedere al dilatarilor retelei de termoficare. Cu ocazia derularii acestor lucrari, echipele companiei vor efectua mai multe operatiuni tot pentru mentinerea in siguranta a exploatarii acestei magistrale, respectiv: revizia compensatorilor de tur si de retur din doua camine de vizitare (Strada Luica) si inlocuirea unor aerisiri si a unor curbe de conducta si inlocuirea unui alt cupon de teava pe aceasta conducta in caminul de termoficare aflat pe strada Moldovita.

Numarul de telefon pentru reclamatii

"Furnizarea apei calde pentru un numar de aproximativ 290 de blocuri va fi sistata pana in data de 03 iulie 2022, ora 24.00. De asemenea, in aceasta perioada vor fi efectuate si verificarile hidraulice de etanseitate pe Magistrala Progresu – Berceni, pentru tronsonul amplasat in perimetrul strazilor Luica, Stupilor, Covasna, Uioara, Resita, Giurgiului si Bulevardul Brancoveanu.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani