Grid star
eveniment

A INCEPUT PROGRAMUL LITORALUL PENTRU TOTI – Preturile sunt accesibile. Iata tarifele

Incepand de vineri, 21 mai 2021, a inceput programul Litoraul pentru toti, iar peste 50 de hoteluri pun la dispozitie aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.

In cadrul programului “Litoralul pentru Toti”, tarifele pornesc de la 40 de lei pe noapte, anunta Federatia Patronatelor din Turtismul Romanesc.
Astfel, romanii pot petrece un sejur pe litoral cu tarife pornind de la 40 de lei pe noapte prin programul” Litoralul pentru Toti”, care se desfasoara in perioada 21 mai – 20 iunie 2021.
Pana in prezent, un numar de 54 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral vor participa la acest program, punand la dispozitia turistilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte:

“In ciuda dificultatilor pe care le intampina sectorul turistic, puternic afectat de efectele economice provocate de aparitia virusului Sars-Cov-2, continuam traditia instituita in urma cu 19 ani de a oferi tuturor romanilor posibilitatea de a petrece o vacanta la malul marii la tarife mult reduse. In ultimii noua ani am facut tot posibilul sa mentinem aceleasi tarife la pachetele turistice oferite, ceea ce reprezinta un efort suplimentar din partea tuturor unitatilor de cazare participante”, declara Dragos Raducan, prim-vicepresedintele Executiv FPTR.

Tarife cu 65% mai mici

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toti” sunt cu pana la 65% mai mici fata de cele din varf de sezon. Tariful pentru o noapte de cazare incepe de la 40 de lei, cel mai ieftin pachet fara mic dejun poate fi achizitionat la un hotel de 3 stele din statiunea Neptun si costa 80 lei/noapte pentru 2 persoane. La polul opus, se afla statiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele 2 persoane vor plati pentru un sejur de minim 5 nopti, care include cazare cu servicii de masa ultra all-inclusive, 520 lei/ noapte.
Turistii care vor sa se cazeze in statiunea Eforie Nord beneficiaza de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru 2 persoane, pachete de minim 4 nopti. La fel ca in anii trecuti, sejururile pot fi achitate si cu vouchere de vacanta de catre cei care nu le-au consumat inca. Detaliile privind hotelurile incluse in programul Litoralul pentru Toti se gasesc pe site-ul www.fptr.ro. Rezervarile se pot face atat direct, la hotel, cat si prin intermediul agentiilor de turism.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani