Grid star
eveniment

VACANTA DE 1 MAI – Cu masca sau fara la plaja? Raspunsul ministrului de Interne

Se apropie vacanta de Paste si de 1 Mai. Iar romanii vor lua cu „asalt” statiunile de la malul marii. Si multi se intreaba cum vor face plaja: cu masca sau fara masca. Se intreaba si daca cluburile de pe litoral vor fi deschise.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat ca oamenii se pot caza pe litoral in minivacanta de 1 Mai, insa cluburile vor fi inchise. Bode a spus la prima tv, citat de Agerpres, ca este posibil sa se permita turistilor sa nu poarte masca pe plaja, insa acest lucru trebuie discutat in Comitetul National pentru Situatii de Urgenta.

Iata declaratiile facute de ministrul de Interne:

"In ceea ce priveste petrecerile din cluburi, sigur ca, in aceasta perioada, aceasta activitate este restrictionata si, in functie de indicele la mia de locuitori, stim pana la ce ora avem permisa deplasarea. In noaptea de Inviere, aceste unitati economice nu sunt deschise. Ele nu pot functiona.

In acest moment, reglementarea legata de masca este in vigoare. Masca este obligatorie a fi purtata. Sigur, pana in data de 1 mai, vom mai avea discutii in Comitetul pentru Situatii de Urgenta si este posibil sa discutam si despre o astfel de eventualitate de a limita purtarea mastii in anumite situatii, in varful muntelui sau la plaja. Este o discutie".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani