Grid star
eveniment

VICEPRESEDINTELE SUA A PARASIT ROMANIA: COLOANA DE MASINI BLINDATE S-A INTINS PE SUTE DE METRI – Kamala Harris a discutat cu Klaus Iohannis

UPDATE 18.07: Kamala Harris a parasit Romania dupa ce a discutat la Palatul Cotroceni cu presedintele Iohannis.

UPDATE 13.12: Vicepresedintele SUA a aterizat la Bucuresti. Kamala Harris este intampinata la aeroport de ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. La ora 14.00 va ajunge la Cotroceni, acolo unde va discuta cu presedintele Klaus Iohannis. 

sursa foto: digi 24

Vicepresedintele SUA, Kamala Harris, va ateriza in Romania vineri, 11 martie 2022, in jurul orei 13.00, iar masurile de securitate sunt de grad 0. Coloana oficiala va fi formata din zeci de masini, toate blindate, care se vor intinde pe o lungime de aproximativ 300 de metri.

Potrivit antena 3, sute de persoane, inclusiv din serviciile secrete, sunt implicate in asigurarea securitatii vicepresedintelui american pe pamant romanesc. De la aeroport si pana la Palatul Cotroceni, acolo unde Harris se va intalni cu Klaus Iohannis, va fi creat un culoar special pentru trecerea convoiului vicepresedintelui american. Deplasarea se va face pe DN1, iar tot traseul va fi pazit.

Evitati deplasarea pe DN1

Politistii recomanda soferilor ca vineri, 11 martie 2022, in intervalul orar 12:00 – 17:00, sa evite deplasarea pe Drumul National 1, avand in vedere vizita vicepresedintelui SUA.

“In contextul evenimentelor prilejuite de vizita vicepresedintelui american Kamala Harris la Bucuresti, in data de vineri 11 martie, s-au  dispus o serie de masuri, insotite de recomandari menite sa vina in sprijinul cetatenilor pe toata durata acestui eveniment. Autoritatile implicate au in vedere ca masurile de securitate instituite sa interfereze cat mai putin cu activitatile cotidiene ale populatiei. Astfel, pentru participantii la trafic vor fi dispuse masuri de fluidizare a circulatiei si, in acest context, Brigada Rutiera Bucuresti solicita conducatorilor auto sa respecte semnalele si indicatiile politistilor.

Conducatorilor auto le este recomandat, ca vineri, 11 martie, in intervalul orar 12:00 – 17:00, sa evite deplasarea pe Drumul National 1, pentru a preintampina formarea eventualelor ambuteiaje.

Apelam la sprijinul cetatenilor si le multumim acestora pentru intelegerea acordata cu privire la acest eveniment de o importanta deosebita pentru Romania”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani