Grid star
eveniment

PROBLEME IN PSD INAINTE DE MOTIUNE – Trei parlamentari PSD nu vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban

Probleme de ultima ora pentru PSD inainte de votul pe motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban. Trei dintre parlamentarii social democrati nu vor vota motiunea. Este vorba despre senatoarea Carmen Dan (foto), deputatul Catalin Radulescu si deputatul Adrian Todor.

Astfel, primul despre care s-a aflat ca nu va fi prezent la votul pe motiunea de cenzura din Parlament, programat pentru luni, 31 august 2020, ora 14, a fost deputatul de Arad Adrian Todor. Acesta se afla in izolare dupa ce a fost contact al unei persoane infectate cu Covid-19.

Carmen Dan, in izolare

Tot din cauza coronavirusului senatoarea Carmen Dan, ex-ministru de Interne in Guvernele PSD, va lipsi de la votul pe motiunea de cenzura. Anuntul a fost facut chiar de Carmen Dan pe pagina sa de Facebook:

Dupa o saptamana extrem de agitata, cu griji si ganduri de toate felurile legate de starea de sanatate a mamei mele, care in cursul saptamanii trecute a fost testata si ulterior confirmata cu virusul SARS-COV-2, astazi se contureaza a fi o zi de trista amintire, atat din punct de vedere personal, cat, mai ales, politic. Confirm astfel zvonurile conform carora eu astazi nu voi fi prezenta in Parlamentul Romaniei pentru a vota alaturi de colegii mei pentru motiunea de cenzura impotriva guvernului Orban. In oricare alte conditii, nu cred ca e nevoie sa asigur pe nimeni ca as fi fost acolo. O fractura de mana sau de picior, o raceala mai mult sau mai putin banala sau orice alta problema de acest gen nu m-ar fi oprit sa ajung in Parlament. Altfel spus, in aceeasi zi in care mama a fost confirmata eu am fost testata, iar rezultatul este negativ. Nu am simptome de niciun fel, doar ca legea imi impune sa stau in autoizolare, lucru pe care il voi respecta!”

Catalin Radulescu, in spital

Motive medicale a invocat si deputatul Catalin Radulescu pentru absenta sa de la motiunea de cenzura. Acesta a explicat ca se afla in spital din cauza unei crize de bronsita.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani