Grid star
eveniment

SUNT PATURI LA ATI – Iata dovada

Sunt paturi la ATI. Confirmarea vine de la Institutul National de Sanatate Publica (INSP), care arata ca gradul de ocupare al paturilor la terapie intensiva pentru bolnavii de COVID este de 50%.

De zile bune romanii sunt tinuti in teroare de tot felul de doctori, specialisti, sau nu, in boli infectioase si terapie intensiva, ca nu mai sunt pauri la ATI. Anunturi alarmise, apocaliptice sunt facute pe toate posturile de stiri, lucru care baga panica in romani.

Nu este inca clar de ce se vrea si ce se urmareste prin terorizarea psihica a populatiei, insa realitatea este cu totul alta. Sunt paturi la ATI.
INSP arata ca in 4 octombrie 2020, gradul de ocupare al paturilor ATI destinate bolnavilor de COVID era putin peste 50%. iar cel al paturilor in sectiile COVID se apropia de 60% (vezi facsimil 1).


Restaurantele, inchise pentru un singur focar

Interesanta este si raportarea INSP in ceea ce priveste focarele din industria HORECA, motiv pentru autoritati de a inchide din nou restaurantele, cu consecinte economice grave. Astfel, potrivit INSP, in perioada 21 septembrie – 4 octombrie 2020, in industria Horeca s-a inregistrat un singur focar, cu 5 cazuri confirmate (vezi facsimil 2).
Mai devreme, sau mai tarziu, guvernantii vor trebui sa explice de ce au inchis restaurantele.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani