Grid star
it

ACOPERIRE 5G PENTRU TOTI BUCURESTENII – Anunt de ultima ora

Orange Romania anunta ca ofera acoperire 5G pentru 100% din populatia Capitalei. Bucurestiul devine astfel primul oras din Romania ce ofera conectivitate 5G pentru toti locuitorii sai prin intermediul retelei mobile Orange. Astfel, cei cu un abonament Orange 5G si un telefon compatibil, vor beneficia de viteze maxime de download de pana la 1.2Gbps.

In prezent, reteaua Orange 5G[1] este disponibila pe langa Bucuresti, Otopeni si Voluntari, si in Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Brasov, Constanta si Mamaia.

De peste 20 de ani, performanta retelei Orange reprezinta principala garantie a calitatii serviciilor pe care le oferim. Astazi facem inca un pas important in aceasta directie prin lansarea retelei 5G in Bucuresti pentru 100% din populatia capitalei. Pentru clientii Orange acest lucru se traduce prin viteze superioare de internet si un timp de raspuns al retelei extrem de scazut in accesarea serviciilor, fie ca vorbim despre streaming de continut video sau sesiuni intense de gaming.

In plus, prin extinderea retelei 5G sustinem afacerile viitorului care vor utiliza aceasta tehnologie pentru proiecte de automatizare, IOT, Smart City sau dezvoltarea masinilor autonome.”
a declarat Emmanuel Chautard, Orange Chief Technology Officer.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani