Grid star
antreprenoriat

ACUZATII IMPOTRIVA LUI ORBAN – Senatorul Radu Preda: “Oamenii raman pe drumuri, afacerile se inchid una cate una, dar Orban ne spune cat de mult se preocupa el de economie!”

Senatorul PSD Radu Preda (foto) il acuza pe premierul Ludovic Orban. Prim-ministrul viseaza la cai verzi pe pereti, in timp ce romanii raman pe drumuri, afacerile se inchid, iar evaluarile internationale pentru tara noastra sunt din ce in ce mai negative.

Intr-un comentariul postat pe pagina sa de Facebook, senatorul Radu Preda, acuza Guvernul PNL de aroganta, iresponsabilitate si incompetenta. Preda subliniaza ca atat Ludovic Orban, cat si presedintele Klaus Iohannis sunt preocupati de prelungirea starii de alerta, desi totul se prabuseste in jurul lor.

Iata comentariul senatorului PSD Radu Preda:

Orban viseaza la cai verzi pe pereti! In mintea lui economia duduie, dar in realitate totul se naruie!

-In timp ce Klaus Iohannis a anuntat prelungirea starii de alerta, Orban anunta triumfator ca economia e principala lui preocupare! Niciunul nu aude si nu vede ca totul se prabuseste in jurul lor!

-Oamenii raman pe drumuri, afacerile se inchid una cate una, evaluarile internationale sunt din ce in ce mai proaste, dar Orban ne spune cat de mult se preocupa el de economie!

-Aroganta, irepsonsabilitatea și incompetenta Guvernului PNL sunt acoperite de Orban cu sloganuri populiste fara niciun fel de corespondent in viata reala!

-Toti sunt fantastici, de la Iohannis pana la Orban și Citu. Economia e admirabila, e sublima, dar... lipseste cu desavarsire!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani