Grid star
eveniment

ALEXANDRU RAFILA, PREMIERUL PSD - Scenariu bomba

Asta da surpriza. Medicul Alexandru Rafila (foto dreapta) ar putea fi propunerea PSD pentru functia de premier al Romaniei.

Informatia a fost lansata joi seara, 15 octombrie 2020, de cunoscutul avocat Gheorghe Piperea. Acesta critica inscrierea lui Alexandru Rafila in PSD, gest pe care il catalogheaza drept o noua dovada a subjugarii clasei politice fata de suzeranii globalisti. Asta in conditiile in care Alexandru Rafila este reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si unul dintre cei care au contribuit la impunera masurilor, abuzive si dictatoriale in opinia noastra, pentru asa-zisa combatere a pandemiei de Covid. ”Rafila, mandatarul in Romania al industriei farmaceutice care tine OMS sub papuc si, implicit, lumea sub teroarea nou-normalismului”, scrie Ggheorghe Piperea, pe pagina sa de Facebook.

Renumitul avocat ofera insa o informatie bomba. Aceea ca Alexandru Rafila nu va fi doar deputat din partea PSD, ci ar putea fi chiar propunerea PSD pentru functia de premier al Romaniei.

Iata comentariul avocatului Gheorghe Piperea:

Subjugarea clasei politice actuale fata de suzeranii globalisti s-a desavarsit in aceasta seara: Rafila, mandatarul in Romania al industriei farmaceutice care tine OMS sub papuc si, implicit, lumea sub teroarea nou-normalismului, a fost cooptat in PSD, urmand a fi deputat (sau chiar mai mult decat atat - propunerea de premier a PSD).

Cu asemenea 'achizitie', legea vaccinarii obligatorii si alte legi naziste care le-ar trece prin cap globalistilor de tipul lui Bill Gates, Zuckerberg sau Fauci, vor trece prin parlament ca prin branza. Orice speranta de opozitie contra intentiei big pharma de a ne burdusi cu vaccinuri si cipuri, orice idee de rezistenta contra valului neo-feudal globalist, orice vis de a scapa de securismul foarte pecuniar practicat de factiunile din serviciile secrete care concureaza intre ele pentru favorurile suzeranilor americano-germano-francezo-austrieci care ne-au facut vasalii lor s-au dus dreacu...”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani