Grid star
eveniment

ANAF A CONFISCAT 1 MILION DE EURO DE LA O PERSOANA FIZICA – Masura a venit dupa decizia instantei intr-un dosar de coruptie

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a confiscat contravaloarea in lei a sumei de 1.000.000 euro de la o persoana fizica.

Masura a fost luata in baza titlului executoriu reprezentat de sentinta penala pronuntata de Tribunalul Bucuresti intr-un dosar de coruptie. Astfel, ANAF a incasat suma totala de 4.894.700 lei, ca urmare a aplicarii procedurii de executare silita, recuperandu-se integral sumele datorate de catre debitor.

Iata anuntul ANAF:

"Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Directia generala executari silite cazuri speciale, a recuperat, integral, prejudiciul stabilit decatre instanta intr-un dosar avand ca obiect savarsirea infractiunii de coruptie. In baza titlului executoriu reprezentat de sentinta penala pronuntata de Tribunalul Bucuresti, intr-un dosar avand ca obiect savarsirea infractiunii de coruptie, definitiva printr-o decizie penala, pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti, pentru o persoana fizica s-a dispus confiscarea contravalorii in lei a sumei de 1.000.000 euro si obligarea la plata cheltuielilor de judecata in cuantum de 20.000lei. Astfel, ANAF a incasat suma totala de 4.894.700 lei, ca urmare a aplicarii procedurii de executare silita, recuperandu-se integral sumele datorate de catre debitor”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani