Grid star
eveniment

“ANGHEL SALIGNY", PROGRAMUL LUI CITU, DETONAT – Fostul ministru liberal al Finantelor despre sursa de finantare: "Cand incepe, in 2025?” (Video)

Programul “Anghel Saligny” de investitii in mediul rural, cunoscut si ca PNDL 3, program de la care a plecat scandalul dintre premierul Florin Citu si USR-PLUS, este aruncat in aer de fostul ministru de Finante, liberalul Alexandru Nazare (foto stanga).

Acesta atrage atentia asupra finantarii proiectului. Potrivit lui Nazare, sursa de finantare pentru PNDL 3 vine din incheierea programelor PNDL 1 si 2:

“Pai asta ce inseamna, cand incepe PNDL 3? In 2025?”.

Fostul ministru de Finante a dezvaluit ca si programul e-facturare este pus ca sursa de finantare pentru “Anghel Saligny”. Si acum vine bomba fostului ministru de Finante, care sustine ca acest program nu va fi sursa de finantare pentru PNDL 3, mai ales ca nu se stie exact cand va fi implementat (video de la minutul 22.47).

Iata declaratiile facute de Alexandru Nazare:

“Ordonanta cu PNDL. Ati avut curiozitatea sa va uitati la nota de fundamentare sa vedeti sursa de finantare. Stiti ca sursa de finantare pentru PNDL 3 vine din incheierea programelor PNDL 1 si 2.
Pai si asta ce inseamna, cand incepe PNDL 3? In 2025?. Ati vazut ca e-factura e pusa ca sursa de finantare. E-factura inca nu exista ca proiect. Poate faza 1 sa fie terminata in toamna asta, dar nu va fi sursa de finantare. In 8 luni, ca ministru de Finante, premierul Citu nu a discutat cu mine despre PNDL 3”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani