Grid star
eveniment

CRESTEREA PRETURILOR LA UTILITATI – Lucrurile se pot schimba in bine pentru romani chiar de miercuri. Iata solutia propusa coalitiei de dreapta

Tot mai multi romani se plang de facturile exorbitante la energie si gaze, insa Legea consumatorului vulnerabil aflata in Parlament inca din primavara intarzie sa fie adoptata. O lege extrem de necesara, care ar asigura protectie pentru cei cu venituri mici.


In aceste conditii, liderul PSD Marcel Ciolacu spune ca daca se vrea, legea poate fi votata chiar miercuri, 1 septembrie 2021, in prima sedinta a actualei sesiuni. Asta daca exista vointa din partea majoritatii parlamentare PNL-USR-PLUS-UDMR.
Ciolacu acuza coalitia de dreapta intr-o postare pe facebook ca a amanat la nesfarsit dezbaterile Legii consumatorului vulnerabil, dar in schimb a convocat sesiune extraordinara pentru “functiile lor” de la TVR si Radio.
Liderul PSD spune ca Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR nu a facut nimic concret pentru a proteja populatia, avand in vedere facturile enorme din ultimul timp.

Iata postarea lui Marcel Ciolacu:

"Totul pentru Congrese, nimic pentru romani!
Premierul Citu a refuzat scaderea TVA-ului, propusa chiar de furnizorii de utilitati. In schimb, a alocat bani pentru ca primarii PNL sa-l voteze pe #el la Congres!
Coalitia a amanat la nesfarsit dezbaterile Legii consumatorului vulnerabil, in schimb a convocat sesiune extraordinara pentru functiile lor de la TVR si RRA.
Nici macar astazi, cand romanii sunt asaltati de facturi aberante la gaze si energie, Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR nu a facut nimic concret: ZERO #solutii pentru a proteja populatia!
PSD a depus deja amendamentele la Legea consumatorului vulnerabil, pentru ca romanii cu venituri mici sa fie sprijiniti concret si substantial, iar legea sa se aplice de la 1 octombrie. Chiar maine, in prima sedinta a actualei sesiuni, aceasta lege poate fi dezbatuta si votata. Si aplicata de indata, nu la Pastele cailor cand vrea Florin Citu!”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani