Grid star
eveniment

APA DE LA CITU CA SA SE MAI SPELE SI FEMEILE – Prevedere umilitoare in Planul National de Redresare si Rezilienta. Guvernul vrea sa extinda retele de apa si canalizare ca sa creeze o mai mare autonomie pentru femei, ca si cum femeile ar avea probleme mai

Scandalos: Guvernul Citu umileste femeile. Si o face in celebrul Plan National de Redresare si Rezilienta (PNRR), unde practic se induce ideea ca femeile ar avea probleme mai mari de igiena decat barbatii.

Vorbim despre o prevedere halucinanta, din punctul nostru de vedere, cuprinsa in capitolul “Egalitatea de gen si de sanse” din PNRR. Concret, Guvernul Romaniei condus de premierul Florin Citu (foto) se angajeaza sa extinda in mod accelerat retelele de apa si canalizare pentru unitatile administrativ-teritoriale cu mai mult de 2.000 de locuitori. O masura in principiu excelenta, insa ciudata este explicatia pentru aceasta. Mai exact, extinderea retelelor de apa si canalizare ar avea ca efect, conform Guvernului Citu, o mai mare autonomie pentru femei. Da, ati citit bine, nu este niciun fel de gluma.

Ce legatura are extinderea retelelor de apa si canalizare cu cresterea autonomiei pentru femei, nu intelegem. Cu alte cuvinte, dupa logica Guvernului, intr-o gospodarie cu WC-ul in fundul curtii femeia este mai prejos decat barbatul. Sau femeia este mai murdara decat barbatul. Sau intr-o familie cu WC in fundul curtii femeia este mai putin autonoma.

Iata prevederea din PNRR unde se stabileste ca autonomia femeilor va fi crescuta prin extinderea retelelor de apa si canalizare (vezi facsimil):

“Crearea conditiilor pentru o mai mare autonomie pentru femei prin extinderea accelerată a retelelor de apa si canalizare pentru UAT-urile mai mari de 2.000 de locuitori echivalenti (componenta 1, investitia 3)”

Prezentam intregul capitol “Egalitatea de gen si de sanse” cuprins in PNRR:

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani