Grid star
eveniment

ASIGURARE CONTRA COVID – Esti bolnav, primesti banii inapoi

Asigurare contra COVID. Aceasta este oferta agentiei "Litoralul romanesc" pentru turistii care vor sa-si petreaca in 2021 vacantele in staiunile romanesti de la malul marii.

Concret, in cazul in care turistii care achizitioneaza o vacanta pe litoralul romanesc si sunt nevoiti sa o anuleze pentru ca s-au infectat cu coronavirus, isi primesc banii inapoi.

Oferta de asigurare contra COVID

Agentia Litoralulromanesc.ro anunta ca se pregateste pentru sezonul estival de anul viitor:

"Stim ca inca va bucurati de zile insorite si de vacante la malul marii, dar noi ne pregatim deja pentru urmatorul sezon estival. Pentru ca obiectivul nostru e sa avem turisti fericiti, cautam sa ne imbunatatim permanent serviciile. De aceea, pentru sejururile din 2021 propunem o asigurare impotriva Covid-19 prin care turistii isi pot recupera banii daca vor fi nevoiti sa anuleze sejurul”.

Ionut Nedea, directorul general al Litoralulromanesc.ro, precizeaza ca a constatat in acest an ca unii romani au renuntat sa rezerve sejururi la mare de teama ca, in cazul nefericit al infectarii cu Covid-19 al unui membru al familiei, vor fi nevoiti sa renunte la vacante si vor pierde banii. Si vorbeste despre asigurarea contra COVID:

Din acest motiv si, in plus, pentru ca nu ne dorim ca unii turisti sa lase rezervarea vacantei din vara urmatoare pe ultimul moment si sa piarda, astfel, reducerile Early Booking, aducem in premiera pentru turismul intern o asigurare impotriva Covid-19, prin care persoanele care vor fi nevoite sa renunte la vacante din cauza pandemiei isi vor putea primi inapoi avansurile achitate”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani