Grid star
eveniment

AVERTISMENT PENTRU GUVERNUL CITU DUPA INCENDIUL DE LA MATEI BALS - “Cate spitale trebuie sa mai arda”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a reactionat in urma incendiului de la Spitalul Matei Bals in urma caruia au decedat cinci oameni.

Ciolacu spune intr-o postare pe Facebook ca sunt deja sapte spitale care au ars in ultimele luni, si acuza ca in tot acest timp nu s-a facut nimic concret, ci doar actiuni de imagine.

Liderul PSD afirma ca vom continua sa numaram mortii pana cand autoritatile vor intelege ca trebuie sa isi asume responsabilitatea:

“Cate spitale trebuie sa mai arda pentru ca acest Guvern sa faca ceva?”.

Iata postarea facuta de Marcel Ciolacu:

“Transmit condoleante familiilor pacientilor care si-au pierdut viata in incendiul de la 'Matei Bals' si recuperare grabnica celor raniti.

Curajul si pregatirea medicilor, asistentelor si personalului medical care au actionat exceptional intr-o situatie limita a facut ca multe vieti sa fie salvate.

Cu toate acestea, este socant, sfasietor si revoltator sa vedem ca dincolo de impartirea functiilor, pasarea continua a responsabilitatii si lupta politica, acest Guvern nu a facut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamt sa nu se mai repete.

Sunt deja 7 spitale care au ars in ultimele luni: Piatra Neamt in noiembrie; Spitalul CFR Cluj Napoca, tot noiembrie; Spitalul Judetean Targu Mures, sectia ATI, in 4 decembrie, Spitalul de Psihiatrie Socola, Iasi pe 25 decembrie, Spitalul de Psihiatrie Municipal din Roman pe 2 ianuarie, Spitalul de Psihiatrie din Gataia Timis pe 5 ianuarie si acum ”Matei Bals” in 29 ianuarie.

In tot acest timp, nu s-a facut concret nimic. Doar actiuni de fatada, de imagine.

Vom continua sa numaram mortii pana cand autoritatile nu vor intelege ca trebuie sa isi asume responsabilitatea si sa se ridice la inaltimea functiilor pe care le ocupa.

Cate spitale trebuie sa mai arda pentru ca acest Guvern sa faca ceva?”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani