Grid star
eveniment

AVERTISMENT PENTRU IOHANNIS – Presedintele este chemat sa intervina. Ce ar pune premierul la cale

Liderul PSD Marcel Ciolacu anunta ca premierul Florin Citu se pregateste sa dea bani din Fondul de Rezerva al Guvernului exclusiv unor localitati cu primari PNL, si ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa intervina ca sa stopeze acest lucru.

Ciolacu spune intr-o postare pe facebook ca exista comunitati conduse de primari PSD, USR sau PMP care au nevoie la fel de mare de fonduri pentru salvarea unor vieti ca si cei ai PNL:
"Ii cer si presedintelui Iohannis sa intervina rapid pentru a opri o asemenea ticalosie! Altfel, se va trezi cu alesii PSD din tara, la un concert/festival/cenaclu sau ce ne va permite legea, in aer liber, la portile Palatului Cotroceni”.

Iata anuntul lui Marcel Ciolacu:

"Pe ultimii metri ai unei guvernari dezastruoase, Citu se pregateste sa mai faca o mare marsavie: sa dea iar bani din Fondul de Rezerva al Guvernului exclusiv unor localitati cu primari PNL! Este o decizie proasta si disperata, luata in speranta desarta ca se poate agata de o guvernare iluzorie. Ii dau o veste proasta lui Citu: nu mai poate schimba nimic, va pleca marti de la Palatul Victoria!
De aceea, il somez public sa renunte! In acest nou val brutal al pandemiei, situatiile de urgenta nu pot fi rezolvate doar pe baza carnetului de membru PNL. Exista comunitati conduse de primari PSD, USR sau PMP care au nevoie la fel de mare de fonduri pentru salvarea unor vieti.
Ii cer si presedintelui Iohannis sa intervina rapid pentru a opri o asemenea ticalosie! Altfel, se va trezi cu alesii PSD din tara, la un concert/festival/cenaclu sau ce ne va permite legea, in aer liber, la portile Palatului Cotroceni”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani