Grid star
eveniment

TARA DE NEBUNI – PNL isi pica propriul Guvern. Motiunea de cenzura a PSD va fi votata de oamenii lui Citu. Lovitura pentru USR-PLUS

PNL isi va pica propriul Guvern. Mai exact, oamenii din tabara premierului Florin Citu vor vota motiunea de cenzura pe care PSD o va depune impotriva Guvernului Citu.

Scenariul este lansat de fostul premier si presedinte PSD Adrian Nastase. Acesta afirma intr-un scurt comentariu facut pe site-ul propriu, adriannastase.ro, ca miscarea are loc in contextul scandalului izbucnit in interiorul PNL, cauzat de lupta pentru putere dintre Florin Citu (foto dreapta) si Ludovic Orban (foto stanga). Scandal in care cel de-al doilea este acuzat ca a tradat interesele partidului pentru a fi numit in functia de presedinte al Camerei Deputatilor, cedand catre USR-PLUS mai multe ministere cheie, precum Ministerul Justitiei, Ministerul Transporturilor sau Ministerul Fondurilor Europene.

De asemenea, Adrian Nastase, care citeaza surse surse din randul fostului PDL transformat in PNL, dezvaluie ca prin picarea propriului Guvern liberalii lui Florin Citu doresc de fapt limitarea puterii USR-PLUS in coalitia de guvernare, urmand ca in urma noilor negocieri USR-PLS sa primeasca doar 1-2 portofolii mai putin importante.

Iata comentariul fostului premier Adrian Nastase:

Atacurile la adresa lui Orban sunt legate de felul in care, se afirma, ar fi negociat configurarea guvernului, cedand USR Plus trei ministere importante.

In aceste conditii, echipa care il sprijina pe Florin Citu ar fi gasit modalitatea de a se reveni la masa negocierilor. De aceea, considera unele surse apropiate unor fosti membri PDL, va fi votată de catre acestia motiunea de cenzura depusa de PSD, urmand ca noul premier (tot Citu) sa angajeze noile negocieri pentru a oferi doar 1-2 portofolii, dintre cele mai putin importante, USR Plus.

Ingenios!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani